Dissabte, 4 Mai 2024
CE VENDRELL vs CHP SANT FELIU
19:30 | El Vendrell

Crònica de la base

Degut al mal temps s’ha hagut d’ajornar molts partits on el Ce Vendrell ha estat afectat, l’Aleví B ajornava el seu partit davant el Castellar B, i l’Infantil no jugava amb el Vic, aquests partits s’hauran de jugar en un període de 2 o 3 setmanes màxim.

L’Aleví A jugava a casa amb el St Josep A, l’equip contrari ha jugat des de bon principi a no deixar construir joc del Vendrell, deixant molts espais en defensa i únicament interposant-se al control de joc contrari, el Vendrell ha canviat l’estil de joc amb molta rapidesa i ha sabut aprofitar els espais, als 4 minuts ja es feia el primer gol i durant la primera part han arribat 2 més, la qualitat de joc amb passades bones ha fet crear oportunitats davant de porteria. A la segona part el St Josep ha continuat amb els canvis en defensa constants però sense èxit, dos gols més dels locals i 1 dels visitants, el st Josep ha disposat de 4 oportunitats clares davant de porteria i una falta directa que el Vendrell ha sabut mantenir sense gol, el partit podria haver acabat amb més gols locals però el porter del St Josep ha aturat les opcions i els pals les altres. Gols: Joanlluis (3), Iker (1), Guillem (1). Resultat final 5-1.

El Junior guanyava a casa contra el Vilaseca divendres passat, per 8-4, partit jugat amb moltes ganes pels locals, amb un àrbitre que va deixar jugar massa, el Vilaseca s'ha dedicat a trencar el partit amb faltes i el Vendrell no sabia fer el seu joc de tota la temporada. Mitja part 2-2, i només començar la 2ª, 2-3. A partir d'aquí, han començat a jugar i en 5 minuts van resoldre el partit. Al final 8-4, 3 punts més i a seguir sumant per quedar entre els dos primers.

Primera victòria del juvenil a preferent. Si la setmana pasada era el primer punt, avui ha estat la primera victòria i també del tot merescuda. Davant un SEK que ha acabat amb 23 faltes, tres vermelles i dues blaves, dona idea de quin tipus de partit ha estat, Ha costat, ja que la pista del SEK es molt irregular i el seu joc no deixava agafar ritme, però al final, dedicant-se a jugar a hoquei i les expulsions del contrari han donat un marcador tranquil. El gols de Aleix (4), Edgar (2) i Víctor (1).