Dissabte, 27 abril 2024
CALVO ESCOLA LUBIÁNS vs CE VENDRELL
00:00 | Carballo (Galicia)

L'equip de Nacional Catalana empata a casa amb el Juneda.

Ahir a la nit, el Nacional Catalana d'hoquei sobre patins del Club d'Esports Vendrell va empatar 3 a 3 a casa contra el Juneda.

La primera part va finalitzar amb el resultat de 0 a 2. Amb un bon joc, a la segona part, el Vendrell va remuntar el partit i al minut 35 el marcador reflectia un 3 a 2. Malauradament, quan semblava que el Vendrell podia sentenciar el partit amb el quart gol, al minut 46 el Juneda va empatar. Fins al darrer minut els vendrellencs van intentar sumar els tres punts, però el partit va finalitzar amb el 3 a 3 definitiu. Els gols del Vendrell els van fer Sergi Ferrer i Fredi.

El proper divendres 28 d'octubre el Vendrell de la Nacional Catalana es desplaça a la pista del Sant Cugat, l'actual líder de la categoria.