00:00 | El Vendrell

El Primera Catalana s'emporta els 3 punts davant el CP Sitges.

CE Vendrell (4): Marc Solans, JoanLluis Mudarra (1), Joan Esteve, Aleix Cid (3), Iker Casado, David Lecha, Alejandro Quesada, Arnau dilme, Josep M. Guasch.

CP Sitges (3):

Gols: Sitges 0-1 5', Sitges 0-2 7', Sitges 0-3 14', Mudarra 1-3 33', Cid 2-3 45', Cid 3-3 47', Cid 4-3 49'.

Targetes Blaves:  Sitges 45', Sitges 49'.

El Vendrell de primera Catalana guanya al Sitges, rival directe per la classificació que dóna accés a la promoció d'ascens.

Divendres dia 12 es jugava la jornada num 27 de primera catalana, el Vendrell començava perdent encaixant el primer gol al minut 5. No ha servit de revulsiu quan al minut 7 ha rebut el segon. Durant aquests primers minuts el Vendrell ha disposat de poques oportunitats a portería contraria, tot i la l'alta possessió de pilota. El Sitges ha continuat treballant el control en defensa, amb una defensa molt curta i poques accions un contra un. El Vendrell amb la seva defensa a l'home no li donava resultats i ha vist com encaixava el tercer al minut 14. Amb aquest resultat s'ha arribat a la mitja part i un empat a 7 a faltes.

A La segona part el Vendrell ha canviat el treball en defensa i ha treballat un quadre pres a mitja pista I el Sitges amb el resultat a favor ha volgut exahurir els minuts amb passades entre jugadors amb poques ocasions davant de la porteria de Vendrell. Al minut 33, una paret lateral d'Arnau Dilmé, feia una passada interior perque Mudarra retallés distàncies al marcador. No ha canviat res a la part tàctica i han arribat les 10 faltes del Sitges, però sense sort. El Vendrell també ha arribat a 10 faltes pero Guash ha aturat la falta directe en contra.

A falta de 5 minuts pel final, una tarjeta blava al Sitges ha posat el 3-2 al marcador, Aleix Cid retallava distàncies, i 2 minuts després tornava a marcar de xut a pal desde mig camp, Era l'empat i semblava que aquest resultat seria el definitiu, però. falta de pocs segons un xut d'Aleix deixava la pilota a una cantonada, quan Mudarra ha volgut posar-la dintre de l'àrea ha rebut una forta entrada del porter del Sitges, incomprensible, que ha estat sancionada amb targeta blava, restava 1 segon i el Vendrell disposava de falta directe a favor, Aleix Cid ha estat l'encarregat de xutar, la primera opció no ha valgut perque el porter suplent del Sitges s'ha avançat, però si la segona que ha servit per donar La Vendrell els 3 punts. Un resultat inesperat després de com ha començat el partit. El gol de Mudarra i un excel.lent hacktick de Cid fa que el Vendrell torni a llocs de promoció d'ascens.

Serà difícil el camí que resta per finalitzar la lliga, però aquest petit pas fa seguir amb opcions d'arribar a la promoció d'ascens a Nacional Catalana. El proper partit dissabte que ve a Santa Perpètua.