Dissabte, 6 abril 2024
CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

Crònica partits de la base 18-20 Novembre 2011.

El Juvenil jugava divendres contra el Reus Ploms, primer classificat de la lligueta fins aquest partit i feia un súper partit. D'entrada, amb les baixes de Pawan i Victor, tot  feia pensar que el partit no tindria gaire història. I així semblava a la mitja part, perdent 0-2 tot i jugant amb oportunitats de marcar per totes dues bandes. Però a la segona part, després d'un inici amb 4 ó 5 pilotes al pal, i un cop es va aconseguir fer el primer gol, el partit es va tornar boig en quant a ritme, oportunitats i gols, fins el 6-4 a 50" del final. I per desgràcia del Vendrell, més boig encara en aquests segons finals (potser per manca d'experiència en finals d'aquest tipus), on el Ploms va aconseguir empatar just quant xiulava la botzina de fi del partit. Destacar que durant una bona estona de la segona part, tots els jugadors del Vendrell eren infantils. Els gols de Aleix(3), Edgar(2) i Carles.

Dissabte, a casa, començava la tarda amb un duel entre el primer classificat i el segon en categoria Aleví – Grup 3, el Vendrell havia de guanyar el partit per més d’un gol si volia aconseguir el liderat i el partit no va defraudar. A la primera part diverses oportunitats, molt més clares pels locals que van fer posar el 2-0 al marcador, a la segona part vendaval de bon joc amb jugades assajades, gols i més oportunitats, amb diverses aturades de mèrit pel porter local, i un anecdòtic gol en contra posaven el resultat final de 6-1 al marcador. Gols locals de Iker (3), Joan Lluis (2) i Dani.

Els Infantils B jugaven a casa contra el Reus Deportiu A, i perdien per 1-9, ven aviat han arribar els gols en contra i només s’ha pogut aturar el joc visitant, molt bones aturades del porter de l’Infantil que ha després un resultat més ampli. El Vendrell ha tingut poques oportunitats davant del porter visitant i només ha pogut fer un gol. Gols local Iker (1).

Els Infantils A, ho provaven tot a la primera part sense massa sort de cara a porteria, però a la segona s’ha obert la llauna i han començat a entrar els gols, resultat final 8-1. Afiancen el primer lloc de la lligueta, que ja tenien assegurat la setmana passada i a esperar la lligueta preferent. La propera setmana es jugarà l’últim partit d’aquesta fase 1.