CE VENDRELL vs CAA DOMINICOS
19:00 | El Vendrell

El Moritz CE Vendrell suma un punt a la pista del Calafell

Alineacions

CP CALAFELL TOT L'ANY: Albert Dalmau (porter), Sergi Romeu, Marc Vergés, Joaquim Pujadas, Marc Coy –equip inicial-, Jordi Aragonès, Jordi Expósito, Ferran Ortoll, Daniel López i Xavier Andreu (porter).

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez, Cristian Rodríguez –equip inicial–, Jordi Esteva, Eloi Albesa, Xavier Costa, Toni Sánchez i Àlex Ribó (porter).

Gols

0-1 (1') Cristian Rodríguez; 1-1 (22') Marc Coy; 2-1 (35') Joaquim Pujadas, i 2-2 (49`) Eloi Albesa.

Targetes: -

Faltes: 15 / 11

Àrbitres: Valverde i López.

El Moritz CE Vendrell va començar bé el partit amb un gol de Cristian Rodríguez als 46 segons. Aquest resultat es va mantenir fins al minut 22 quan Marc Coy va fer el gol de l'empat. A la segona part, al minut 35, el Calafell es va avançar en el marcador amb un gol de Joaquim Pujadas. Però, a 13 segons del final del partit, Eloi Albesa va marcar el definitiu 2 a 2 quan va aprofitar el rebot de la falta directa, per l'acumulació de 15 faltes per part de l'equip local, que ell mateix havia executat.

En definitiva, dilluns a la nit, es va poder veure un bon partit d'hoquei, un derbi baixpenedesenc intens, amb moltes alternatives en el joc i en què els dos equips van lluitar per guanyar. Al final, repartiment de punts.

El proper partit del Moritz CE Vendrell serà de competició europea i tindrà lloc dissabte 19 de novembre, a les 20 h, al pavelló del Club d'Esports Vendrell. L'equip de Guillem Cabestany jugarà el partit d'anada de la primera eliminatòria de la CERS contra el Sarzana d'Itàlia.