Dissabte, 6 abril 2024
CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

Crònica partits de la base 11-13 Novembre 2011.

En categoria PreBenjamí hi havia derbi entre dos equips del Vendrell, entre el B i el C, després de tres parts de joc i molt d’esforç per part dels dos equips, ha acabat guanyat el partit el PreBenjamí B com equip visitant. Les parts han tingut el resultat 0-1,  2-1, 0-1. Gols: Francesc Satorra, Jordi Robles, Pol Arboç, Marc Lambea, i Pau Llorenç.

El Benjamí B tornava a emportar-se els 3 punts de Vilaseca, i s’afiança al capdavant de la classificació, tot esperant la propera setmana el partit contra l’equip que porta els mateixos punts. Un molt bon inici de temporada per aquest equip, que ha de quedar entre els 3 primers classificats per poder passar a la lligueta que dóna accés al campionat de Catalunya.

Un empat, l’aconseguit pels jugadors de l’Aleví B contra el cambrils a 4, fins llavors el primer classificat de la categoria. S’ha remuntat un resultat de 4-2 en contra i l’empat a arribat faltant 20 segons. Una bona recompensa per l’equip que ha de donar empenta per continuar millorant.

L’Aleví A perdia fora a casa del Montblanc, una defensa molt densa plantejada per l’equip local ha fet molt difícil finalitzar les oportunitats, s’han pogut veure gols de jugada, però sempre amb els 4 jugadors locals dintre de l’àrea. No s’ha tingut sort en defensa i el Montblanc ha aprofitat molt bé els pocs contraatacs que ha tingut, resultat final 5-4. Gols: Iker, Joan Lluis(2) i Ferran.

Els Infantils B jugaven dissabte pel matí a Olesa. En una primera part molt encertada on el resultat era de 1-4 s’han pogut veure les millors oportunitats, de tots dos equips, a destacar el porter Marc Solans que ha aturat moltes de les oportunitats dels locals, però la segona part donava una altra cara a l’equip i un excés de relaxació l’Olesa arribava a empatar a 4, posteriorment s’ha pogut fer el cinquè, però l’Olesa ha pogut empatar a falta de 30 segons 5-5. Gols de Xavi i Marc.

L’Infantil A guanya a Reus Deportiu per 3-5 i s’assegura la primera plaça de la lligueta que dóna accés directe a la fase preferent, ara ja a començar a preparar els dos partits que resten de lligueta i a esperar els equips que estaran juntament amb ells a la lligueta preferent.

El millor del partit del juvenil el resultat. No ha estat un bon partit, tot i que a la primera part el resultat era de 1-4, però a la segona part el Reus a arribat a empatar 4-4 després  que el Vendrell desaprofités moltíssimes ocasions (potser 6 ó 7 claríssimes). Al final, però s'ha fet justícia i han aconseguit fer dos gols més fins el definitiu 4-6. Gols: Aleix (3), Carles, Edgar i Victor.

El Juniors, tot i no ser un dels millors partits que han jugat aquesta temporada (cal comentar que en Josep Maria, Marcos, Ricard i Hèctor han jugat amb molèsties), han realitzat una bona primera part amb 3-0 al descans. Al començar la 2ª part, com de costum, relaxació i 3-2 en menys de cinc minuts, però han sabut jugar amb cap i reconduir el partit fins el 6-2. Als instants finals el Riudoms ha fet el definitiu 6-3. Gols: Marcos (3), Victor (2) i Ricard.

El primera nacional catalana veia aplaçat el seu partit per la pluja.