Dissabte, 6 abril 2024
CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

Crònica partits de la base i Primera Nacional Catalana. 07-09/10.

Divendres jugava l’equip de primera nacional catalana contra el Masies de Voltregà, durant la primera part el partit va estar controlat amb oportunitats de tots dos equips, però a la segona part el Vendrell va afluixar en atac i va patir molt en defensa encaixant gols i sense crear oportunitats. El proper partit el jugaran a Palafrugell divendres 14 per la nit, amb les opcions de poder puntuar obertes.

Els Benjamins B, estan creant molt bones sensacions, i si la setmana passada empataven a RDeportiu A, aquesta guanyaven a casa contra el Cambrils, un partit ajornat contra un altre dels equips que també han d’estar per la part alta de la classificació. També van guanyar el seu partit de lliga corresponent contra l’Espluga, puntuació que els fa estar a dalt de tot de la classificació provisional a falta de que la resta d’equips juguin els seus partits. Per la seva part els Benjamins A golejaven al seu partit contra el RDeportiu C i s’afiancen a la primera posició del seu grup.

Els Alevins B disposaven a la primera part d’opcions per poder avançar-se al marcador contra el Cambrils a casa, i mantenien opcions de cara a la segona però diverses errades en defensa feien créixer el marcador en contra i no donaven opcions als locals.

Els Alevins A jugaven dissabte contra el Montblanc a casa. Després d’una primera part molt fluixa i gràcies al porter local s’anaven amb un 2-1 a favor, que era ampliat en un rampell de bon joc que va durar 2 minuts on van passar a un 5-1, afegint 2 gols més durant la resta de la segona part, Gols: Ferran (2), JoanLluis (3), Iker (1), Dani (1). Diumenge la lectura era una altra, es jugava a casa un partit ajornat contra el RDeportiu B, un equip amb molt bon joc de pilota i bon posicionament tècnic a la pista. El control va ser molt alt dels locals, amb alguna errada en defensa però molt ben aturades pel porter local, un partit completíssim d’ambdós equips on el Vendrell va tenir més opcions de cara a porteria, Gols:  Guillem (1), JoanLluis (2).

L’infantil B guanyava el seu primer partit d’aquesta lligueta contra l’Olesa. Dos equips molt igualats en quan a joc però on el Vendrell ha sabut treure més profit a porteria, tres punts que fan col.locar-se tercer a la lligueta. Gols: Joan (1), Iker (1), Xavi (4). L’infantil A patia més del compte per guanyar al RDeportiu B, amb una primera part bona, però amb una segona molt poc fluïda i donant opcions als visitants, tot i aixó encara estan invictes a la competició.

El Juvenil treballava de valent per guanyar el seu partit contra el RDeportiu B i s’emportava els 3 punts, un bon estímul després del resultat de la primera jornada, que ha de servir per millorar en quant a joc.

Els Juniors acabaven empatats a 5 a Riudoms, en un partit molt emocionant i amb moltes oportunitats i gols repartits per igual. Dos equips amb molta qualitat.