Dissabte, 6 abril 2024
CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

El Vendrell de Nacional Catalana empata a la pista del Mollet.

Diumenge al migdia, el segon equip sènior de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell es va desplaçar a Mollet per disputar el segon partit de la lliga de la Nacional Catalana.

Al final de la primera part el marcador reflectia un marcador de 0 a 1 favorable al Vendrell, gràcies a un gol de Fredi. A la segona part, l'àrbitre va anul·lar un gol dels vendrellencs que sembla que va entrar i que hagués suposat el 0 a 2, però va xiular "buling". El partit es va complicar amb un targeta blava, un mica rigorosa, a Sergi Ferrer.

I quan semblava que els tres punts se'ls emportaria el Vendrell, a deu segons del final del partit, el Mollet va aconseguir l'empat de falta directa per acumulació de deu faltes del Vendrell.

El proper partit del Nacional Catalana està previst que es jugui a casa el proper divendres 7 d'octubre, a les 22.15 h, contra el Masies de Voltregà.