Dissabte, 20 abril 2024
CE VENDRELL vs CAA DOMINICOS
19:00 | El Vendrell

El Moritz CE Vendrell guanya 8 a 4 al vigent campió d'OK-Lliga.

Dimarts 27 de setembre, al vespre, el Moritz CE Vendrell va jugar un partit amistós contra el Reus Deportiu, el vigent campió de l'OK-Lliga, el qual va acabar amb el resultat de 8 a 4.

A la primera part, el Vendrell va encetar el marcador amb un gol de Toni Sánchez, però ben aviat el Reus va remuntar i al minut 8 ja guanyava per 1 a 3 (un dels gols reusencs va ser de penal). Al minut 10, Xavi Costa va retallar distàncies i, al minut 14, Cristian Rodríguez va fer l'empat de 3 a 3. Al minut 16, el Reus es va tornar a avançar i, al minut 19, Eloi Albesa va establir l'empat de 4 a 4 amb el qual va finalitzar la primera meitat.

A la segona part, Àlex Ribó va mantenir la porteria del Vendrell a zero i el Moritz CE Vendrell  va marcar quatre gols: al minut 29, Cristian Rodríguez, de penal; al minut 36, Òscar Ruiz; al minut 39, Xavi Costa, i, al minut 40, Cristian Rodríguez va establir el 8 a 4 definitiu. Cal dir que el Reus Deportiu va acabar el partit amb un jugador menys a la pista per una targeta vermella al minut 48 perquè un dels seus homes va protestar una decisió arbitral.

El proper dissabte 1 d'octubre, a les 19 h, a la pista de l'Igualada, el Moritz CE Vendrell jugarà el primer partit de la Copa Penedès.