Notícies i Actualitat

C.E. Vendrell al dia

Febrer 2024
L M X J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29

Pròxim Partit - OK Lliga Plata

Dissabte, 24 Febrer 2024
DIGITTECNIC CPV CAPITAL DEL VI vs CE VENDRELL
20:00 | Vilafranca del Penedès

Finalitzen les estades del CE Vendrell.

El passat dissabte va finalitzar el Campus d'hoquei d'estiu del Club d'Esports Vendrell, unes estades de tecnificació d'hoquei patins orientades a jugadors i jugadores de les categories Escola, Prebenjamí, Benjamí i Aleví. En total, s'ha comptat amb la participació d'uns 70 infants i joves de la base del mateix Club d'Esports Vendrell, però també d'altres clubs, com el Calafell i el Cubelles.

De dilluns a divendres, les jornades han estat molt intenses. De 10 del matí fins a les 7 de la tarda (hi havia servei d'acollida de 9 h a 10 h i servei de menjador al migdia), es feien entrenaments tècnics i tàctics, partits i altres activitats de lleure. De 7 a 8 de la tarda, el dia acabava a la piscina coberta municipal de les instal·lacions esportives de la carretera del Dr. Robert. Cal dir, però, que els nens i nenes podien fer jornada sencera o mitja jornada. I dissabte s'obrien les portes del pavelló a les famílies perquè poguessin veure les diferents activitats que s'havien treballat durant la setmana. Aquest mateix dia de cloenda, també es feien partits i un dinar de germanor que incloïa un sorteig de material d'hoquei per als participants.

Els entrenadors del campus han estat els següents joves vendrellencs, jugadors d'hoquei: Jordi Lluch, Jordi Ferrer, Valentí Usón, Lluís Ferrer i Jordi Haro (tècnic de porters). Durant les estades també s'han rebut visites periòdiques de jugadors de l'OK Lliga.

El campus de tecnificació ha comptat per primera vegada amb activitat de matí i tarda, amb servei d'acollida i de menjador, i la valoració d'aquest nou format ha estat molt positiva. Hi ha hagut un gran nombre de participants que han optat per l'opció del servei de jornada sencera, fet que engresca l'organització a seguir treballant per l'ampliació del campus cap a formats més complets.

D'altra banda, cal esmentar, que aquesta ha estat la primera edició que s'ha comptat amb la col·laboració de la marca de material esportiu RENO.

Finalment, l'organització també agraeix la col·laboració del Club d'Esports Vendrell, així com la del Patronat Municipal d'Esports del Vendrell, del grup TASTA i del Karting Vendrell.

 

 

Llegir 2270 vegades