Notícies i Actualitat

C.E. Vendrell al dia

Juny 2023
L M X J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Pròxim Partit - OK Lliga Plata

XIX Torneig Andreu Santacana d'hoquei base

EL TORNEIG ANDREU SANTACANA REUNEIX MÉS DE 200 JUGADORS D'HOQUEI BASE

El passat cap de setmana es va celebrar el XIX Torneig Andreu Santacana d'hoquei base, un gran esdeveniment esportiu que va comptar amb la participació de uns 220 participants des de la categoria minihoquei fins a l'infantil.

Enguany, el Torneig s'ha emmarcat en una temporada plena d'èxits per part dels dos equips sèniors d'hoquei del Club i pels bons resultats de la resta d'equips de la base. Com a novetat, s'ha comptat amb la participació de la Secció de Patinatge Artístic del CE Vendrell amb una exhibició dissabte a la tarda i amb l'acompanyament dels diferents equips en l'acte de cloenda i de lliurament de trofeus.

El Torneig, que es va iniciar dissabte tarda i va finalitzar diumenge al vespre, va comptar amb la participació d'equips base del Club d'Esports Vendrell i dels clubs de Lloret, Mollerussa, Monjos, Tordera i Vilanova. En la categoria infantil es va comptar amb la participació de les seleccions de Lleida, Girona i Tarragona.

Els campions per categories van ser:

- CH Lloret, en categoria prebenjamí;

- CP Vilanova, en categoria benjamí;

- CH Mollerussa, en categoria aleví,

- i la Selecció de Girona, en categoria infantil.

Els equips de les categories minihoquei, escola i prebenjamí iniciació del Club d'Esports Vendrell van fer diversos partits d'exhibició i van demostrar que l'hoquei vendrellenc té futur.

Per tant, un any més, s'ha celebrat amb gran èxit el Torneig en memòria de l'infatigable Andreu Santacana, vendrellenc de pro que estimava la vila, el CLub i, sobretot, l'hoquei. Ara ja toca pensa en la propera edició, que serà la vintena.

 

IMATGES

Llegir 2031 vegades

Twitter @okcevedrell