Dissabte, 6 abril 2024
CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

Crònica: CE Vendrell - Deportivo Liceo B

El CE Vendrell ha golejat aquest dissabte el Deportivo Liceo B per 6-1. Els jugadors de Xavi Ferrer van protagonitzar una arrencada espectacular anotant quatre gols en el primer quart d'hora de joc i gràcies a una nova ensopegada del CH Mataró se situen ara en posició de play-off d'ascens. Ricard Pintado i Marc Cañellas anotaven dos gols consecutius en només dos minuts de partit i abans del descans Lluís Ferrer i Arnau Gimeno se sumaven a la festa per deixar un clar 4-0 al descans.

A la represa Aldo Mejía retallava distàncies per als gallecs, però Cañellas tornava a aparèixer per anotar el 5-1. Dani López no podia superar David Toda en una falta directa, mentre que en canvi Xus Sola completava la golejada amb una definició plàstica de directa per blava a Mejía. Ara l'OK Lliga Plata s'atura durant dues setmanes i per tant la pròxima cita serà dissabte 23 d'abril a les 19 hores a la pista del Wings Espanyol.

FITXA TÈCNICA

CE Vendrell: David Toda, Ricard Pintado, Carlos Pérez, Marc Cañellas i Lluís Ferrer -cinc inicial- Xus Sola, Jon Borrego, Arnau Gimeno i Saül Calvet

Deportivo Liceo B: Mati Bridge, Nanu Castro, Dani López, Rubén Martín i Aldo Mejía -cinc inicial- Fran Torres, Carlos Alonso i Gorka Oliveira

Gols: 1-0 Ricard Pintado (1'), 2-0 Marc Cañellas (2'), 3-0 Lluís Ferrer (11'), 4-0 Arnau Gimeno (16'), 4-1 Aldo Mejía (35'), 5-1 Marc Cañellas (45'), 6-1 Xus Sola (46')

Àrbitres: David Pedrola i Albert Puig