Crònica: Deportivo Liceo B - CE Vendrell

FITXA TÈCNICA

Deportivo Liceo B: Mati Bridge, Nanu Castro, Aldo Mejía, Carlos Alonso i Dani López -cinc inicial- Iván Centoira i Gorka Oliveira

CE Vendrell: David Toda, Ricard Pintado, Carlos Pérez, Biel Salvadó i Lluís Ferrer -cinc inicial- Marc Cañellas, Xus Sola i Arnau Gimeno

Gols: 1-0 Aldo Mejía (2'), 1-1 Lluís Ferrer (30'), 1-2 Lluís Ferrer (42'), 1-3 Lluís Ferrer (49')

Àrbitres: Jorge Martínez i Javier López

Gran victòria del CE Vendrell a La Corunya. Els jugadors de Xavi Ferrer s'han imposat aquest dissabte per 1-3 a la pista del Deportivo Liceo B gràcies a una segona part magistral dels roig-i-negres. Els locals sortien més endollats i s'avançaven ben aviat amb un gol d'Aldo Mejía, mentre que David Toda evitava el 2-0 aturant un penal a Nanu Castro.

En els primers minuts el Vendrell amb prou feines s'acostava a la porteria de Mati Bridge, que això sí evitava l'empat en un u contra u amb Lluís Ferrer. Després d'un temps mort demanat per Xavi Ferrer, però, els roig-i-negres es mostraven més sòlids en defensa i disposarien d'algunes ocasions per empatar, com una rematada de Xus Sola tot sol al segon pal que enviava per sobre del travesser, tot i que els de Sergio Huelves seguien tenint el domini del joc.

A la represa, però, tot girava com un mitjó. Lluís Ferrer aconseguia restablir les taules a la mitja hora de joc en una acció oportunista sortint des de darrere la porteria i el Vendrell començava a creure que la victòria era més que possible. Al minut 42 el capità tornava a aparèixer per posar per primer cop per davant els roig-i-negres amb un gran llançament de cullera des de la banda dreta que es colava per l'escaire. Amb l'1-2 i aguantant les nou faltes des de l'inici del segon temps, els de Xavi Ferrer decidien allargar les possessions per assegurar la victòria, tot i que el pal salvava una nova diana de Lluís Ferrer.

Finalment, a minut i mig pel final els gallecs forçaven la desena falta però aquest cop el ferro s'aliava amb Toda per evitar l'empat de Mejía i quedant només vint-i-cinc segons, amb el Liceo bolcat a l'atac amb el cinc contra quatre, Lluís Ferrer completaria el seu 'hat trick' a porteria buida per sentenciar amb l'1-3. Ara el CE Vendrell tancarà l'any diumenge 19 de desembre a les 12.30 hores al Club d'Esports contra l'Espanyol, en un canvi d'horari a causa de la disputa del Festival de Nadal de la secció de patinatge aquest dissabte.