El CE Vendrell perd 6 a 1 a la pista del Voltregà

Alineacions
CP VOLTREGÀ STERN MOTOR (6): Blai Roca (p), Eric Vargas, Marc Palazón, Gerard Teixido i arnau Canal -cinc inicial-, Roger Font, Gerard Rovira, Aleix Molas, Humbert Serra i Miquel Estrada (p).
CE VENDRELL (1): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Pablo del Rio i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Roc Llisa, Manu Necchi, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (1') Arnau Canal; 2-0 (4') Eric Vargas; 2-1 (17') Lluís Ferrer; 3-1 (33') Marc Palazón; 4-1 (43') Gerard Teixidó, de falta directa; 5-1 (44') Arnau Canal, i 6-1 (49') Gerard Rovira.

Àrbitres: Ivan Gonzalez i Sergi Mayor
Faltes: Barça 12- 12 CE Vendrell
Targetes blaves: Aleix Molas (48')

Ahir al vespre, el CE Vendrell va disputar la jornada 21 de l'OK Lliga 20-21 a la pista del Voltregà, on va perdre 6 a 1. Amb aquest resultat el Vendrell es torna a situar en posicions de descens.

El Voltregà va començar molt fort i va fer l'1 a 0 al primer minut del partit amb gol d'Arnau Canal i, tres minuts després, Eric Vargas va fer el segon del locals. Després d'aquest doble cop, el Vendrell va reaccionar i, al minut 17, Lluís Ferrer va retallar distància al marcador. Al minut 22, el Vendrell va disposar d'un penal per poder empatar el partit, però Blai Roca va aturar el xut de Jan Escala i amb el 2 a 1 es va arribar al descans.

Ja a la segona part, al minut 32, el Vendrell va tornar a disposar d'una nova ocasió a bola aturada per empatar, en aquest cas de falta directa per la desena falta d'equip del Voltregà, però Pablo del Rio no va poder superar Blai Roca en la seva execució. Al minut següent, del possible empat es va passar al 3 a 1 amb un gol de Marc Palazón. Al minut 43, el Vendrell va fer la seva desena falta d'equip i Gerard Teixidó va marcar el quart del Voltregà de falta directa, i els locals agafaven una distància important a pocs minuts per al final. Aquest avantatge dels locals es va veure ampliat a cinc minuts per al final quan Arnau Canal va fer el 5 a 1. Al minut 48, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Aleix Molas, però el xut directe de Xavi Crespo en la falta directa va anar al travesser. I tot i estar el Voltregà en inferioritat, al darrer minut del partit Gerard Rovira va fer el definitiu 6 a 1.

Aquest resultat és un toc d'atenció per als homes dirigits per Xavi Ferrer per reaccionar i ser concients que no hi ha res fet, que queda molt i que s'ha de continuar treballant amb intensitat i concentració per aconseguir l'objectiu de la permanència. En aquest sentit, l'equip disposarà de dues setmanes per preparar-se ja que el partit previst de jugar el proper dissabte 6 de març contra el Palafrugell, a casa, ha quedat ajornat per motius sanitaris. Per tant, el proper partit programat és el que el Vendrell ha de jugar a la pista del Lloret el dissabte 13 de març.