El CE Vendrell perd 4 a 5 amb el Reus Deportiu

Alineacions
CE VENDRELL (4): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Lluís Ferrer, Jan Escala i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Roc Llisa, Manu Necchi, Gerard Miquel, Arnau Gimeno i Ot Arbós (p).
REUS DEPORTIU MIRÓ (5): Candid Ballart (p), Romà Bancells, Raul Marín, Marc Julià i Felipe Castro -cinc inicial-, Ferran Giménez, Joan Salvat, Diego Rojas, Pablo Nájera i Gerard Montes (p).

Gols: 0-1 (1') Marc Julià; 1-1 (5') Xavi Crespo; 1-2 (11') Romà Bancells; 2-2 (20') Curro Fernández-Ávila; 3-2 (26') Xavi Crespo; 4-2 (40') Jan Escala; 4-3 (45') Joan Salvat; 4-4 (46') Joan Salvat, i 4-5 (48') Pablo Nájera.

Àrbitres: Angel Tavera i David Godia
Faltes: CE Vendrell 14 - 11 Reus Deportiu Miró

Ahir al vespre, el CE Vendrell va disputar el partit ajornat de la jornada 15 de l'OK Lliga 20-21 i va perdre 4 a 5 amb el Reus Deportiu. Amb aquest resultat, el CE Vendrell finalitza la primera volta del campionat en zona de descens.
El derbi del Camp de Tarragona va començar amb un gol ràpid del Reus Deportiu marcat per Marc Julià al minut 1 de partit, que va ser contestat al minut 5 amb un gol de Xavi Crespo. Al minut 11, els àrbitres van xiular penal favorable al Reus Deportiu i Álvaro Shehda va aturar el xut de Raul Marín. Però segons després Romà Bancells va fer l'1 a 2. A cinc minuts per al descans, Curro va fer el 2 a 2.
Al segon minut de la segona part, Xavi Crespo va marcar el 3 a 2. Al minut 40, el partit es va posar molt de cara per al Vendrell amb el 4 a 2 marcat per Jan Escala. Quan semblava que el Vendrell es podia emportar la victòria, un gol de dubtosa validesa de Joan Salvat, al minut 45, ha fet perdre la concentració als homes dirigits per Xavi Ferrer i, al minut següent, el mateix Salvat ha fet l'empat. I el Reus Deportiu s'ha acabat imposant amb un gol de Pablo Nájera, al minut 48, que posava el 4 a 5 definitiu al marcador.
El proper dissabte 20 de febrer, a les 18 h, el CE Vendrell rebrà la visita del Mataró per disputar la jornada 20 de l'OK Lliga 20-21.