El CE Vendrell perd 2 a 5 amb el Calafell

Alineacions
CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Iker Casado, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).
CP CALAFELL TOT L'ANY (5): Xano Edo (p), Oriol Palau, Guido Pellizzari, Sergi Torné i Eloi Mitjans -cinc inicial-, Sergi Romeu, Arnau Xaus, Martí Gabarró, Borja Espinosa i Albert Marimon (p).

Gols: 0-1 (15') Eloi Mitjans; 0-2 (23') Sergi Torné; 1-2 (33') Jan Escala; 2-2 (36') Curro Fernández-Ávila; 2-3 (39') Eloi Mitjans, de falta directa; 2-4 (44') Eloi Mitjans, i 2-5 (49') Arnau Xaus.

Àrbitres: Rubén Fernández i Daniel Villar
Faltes: CE Vendrell 13 - 12 CP Calafell
Targetes blaves: Sergi Romeu (14'), Martí Gabarro (21') i Sergi Torné (49').

Avui al migdia el Vendrell ha perdut 2 a 5 en el derbi contra el Calafell, partit corresponent a la jornada 13 de l'OK Lliga.

Abans de començar el partit, els dos equips han donat el suport al cos dels Mossos d'Esquadra per fer promoció del seu calendari solidari a favor de l'AFANOC, que es pot comprar a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra del Vendrell o a la botiga virtual dels Xuklis.

En una primera part que el Vendrell no ha pogut marcar en dues ocasions que ha disposat a bola aturada, el Calafell s'ha acabat imposant i al descans s'ha arribat amb un 0 a 2 al marcador. A la segona part, el Vendrell ha sortit amb empenta i al minut 36 ha aconseguit l'empat. Però, al minut 39, el Vendrell ha fet la desena falta d'equip i Eloi Mitjans ha fet el 2 a 3 de falta directa. Al minut 44, el mateix jugador ha fet el seu hat trick particular. I al darrer minut, el Vendrell ha anat a per totes amb cinc jugadors a pista, sense porter, i a deu segons per al final Arnau Xaus ha fet el 2 a 5 definitiu.

El proper dimecres 23 de desembre, a les 20 h, el CE Vendrell rebrà la visita del Voltregà per disputar el partit ajornat corresponent a la jornada 6 de l'OK Lliga 20-21.