L’equip de Primera Catalana acaba la temporada

CE Vendrell: Josep M. Guasch, Marc Solans, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, Aleix Cid, David Lecha, Arnau Dilme, Arnau Gimeno, Alejandro Quesada i Lluc Rimbaudi.
Entrenador: Jordi Mier
Delegats: Miguel Casado i Carme Expósito

Resultats: 3-4 (anada: Aleix Cid i David Lecha -2-) i 5-3 (tornada: Iker Casado -2- i Arnau Dilme)

Àrbitres: Pau Ribas i Joaquin Serraclara (respectivament)

Aquest passat cap de setmana, el Primera Catalana d'hoquei sobre patins del CE Vendrell va disputar la primera eliminatòria de promoció d'ascens a Nacional Catalana amb l'HP Tona.

El dissabte es va jugar el partit d'anada a casa amb un rival que va imposar un joc dur, que recordava a temporades molt pretèrites. El Tona es va avançar al marcador amb un remat a segon pal. El Vendrell va jugar un bon partit tècnic, però trabat amb cops i veient com es trencava el joc a cada moment. La tònica general va ser tolerada per l’àrbitre, que va donar el vistiplau a aquest joc. El Tona va continuar amb aquest joc i augmentant els gols a favor fins arribar a un 1-4. El Vendrell va millorar les seves arribades i va posar el 3-4 al marcador final, deixant-ho tot obert per a la tornada.

El diumenge no va canviar res, fins i tot la resposta reglamentària va ser pitjor: 22 faltes en contra i dues targetes blaves per 10 del Tona i una blava, quan el marcador ja reflectia un 5-1. Partit molt parcial des del minut 1, sense opcions de joc, on el Vendrell va estar a l’alçada, tècnic i volent no entrar en joc dur, amb joc ràpid i opcions a porteria. Tot i així, no ha estat un bon cap de setmana. El resultat final de 5-3 a favor del Tona no reflecteix el joc d’un i altre equip.

En resum, l’equip de Primera Catalana tanca una nova temporada superant el resultat de l’anterior, amb una cinquena posició final a la lliga i arribant de nou a la primera eliminatòria d’ascens. Ara toca descansar i gaudir de l’estiu fins a la propera.

Enhorabona a tots els jugadors, tècnics i auxiliars per una temporada molt completa.