El CE Vendrell empata 2 a 2 a Girona.

Alineacions

Citylift Girona HC (2): Jaume Llaverola (p), Raul Pelicano, Marc Gómez, Jonathan Duran i Enric Torner – cinc inicial –, Oriol Garcia, Marc Palau, Marc Palazón, Manel Garcia i Marçal Coll (p).

CE Vendrell (2): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Xavi Crespo, Emanuel Necchi i Guido Pellizzari - cinc inicial –, Pablo Nájera, Gerard Miquel, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i Ot Arbós (p).

Gols: 0-1 (5') Jordi Ferrer; 1-1 (19') Enric Torner; 1-2 (24') Pablo Nájera, i 2-2 (45') Oriol Garcia.

Àrbitres: Miguel Diaz i Rubén Fernández.

Targetes blaves: blaves a Jordi Ferrer (24') i a Guido Pellizzari (36').

Faltes d'equip: Citylift Girona HC: 9  / CE Vendrell: 9

El Vendrell va empatar 2 a 2 a la pista del Girona i, un cop finalitzada la jornada, se situa a dos punts de la permanència.

Jordi Ferrer, el capità, va marcar aviat el 0 a 1, al minut 5. Dos minuts després, els àrbitres van indicar penal a favor del Vendrell, però Emanuel Necchi no va poder superar el porter del Girona. Al minut 19, Enric Torner va fer l'1 a 1. Abans d'arribar al descans, qualsevol dels dos equips hauria pogut anar al vestidor amb el resultat favorable.

Al minut 24, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Jordi Ferrer, però Gerard Camps va aturar la falta directa executada per Oriol Garcia.

I, amb inferioritat numèrica, a cinc segons per al final de la primera part, Pablo Nájera va fer l'1 a 2 amb una gran jugada individual. Ja a la segona part, al minut 36, el Girona va disposar d'una altra falta directa, però Gerard Camps, de nou, va aturar l'execució, en aquest cas, de Raul Pelicano. A cinc minuts per al final, va arribar l'empat amb un gol d'Oriol Garcia. El Vendrell ho va intentar tot per emportar-se els tres punts, animat en tot moment per l'afició, Orgull Roig i Negre i Grada Jove, que s'hi va desplaçar amb autocar. El partit va finalitzar amb el 2 a 2 al marcador i amb un repartiment insuficient de punts entre dos equips que volen sortir de la zona de descens.

El proper dissabte 4 de maig, a les 20 h, el CE Vendrell rebrà la visita de l'Alcoi, que és el cuer de la classificació a 11 punts de diferència, però cal jugar el partit amb la màxima atenció per sumar tres punts vitals de cara a la permanència. Per tant, es fa una crida a l'afició per anar al Pavelló del Club i animar l'equip per ajudar-lo a aconseguir la victòria.