El Vendrell empata 1 a 1 a la pista del Vic.

CE Vendrell (1): Gerard Camps (p), Xavi Crespo, Jordi Ferrer, Emanuel Necchi i Guido Pellizzari - cinc inicial – , Pablo Nájera, Gerard Miquel, Iker Casado i Ot Arbós (p).
CP Vic (1): Ernest Burgaya (p), Aniol Mangas, Jassel Oller, Jordi Urbano i Tirso Gómez  – cinc inicial – Jordi Galan, Xavier Terns, Carles Sánchez i Guillem Raurell (p).

Gols: 0-1 (23') Pablo Nájera, i 1-1 (46') Tirso Gómez.

Àrbitres: Josep Gómez i Miquel Lapedriza.
Targetes blaves: -
Faltes d'equip:  CP Vic: 13 / CE Vendrell: 11

El Vendrell va empatar 1 a 1 a la pista del Vic en el partit corresponent a jornada 24 de l'OK Lliga i se situa a dos punts de la
permanència.

Va ser un partit amb nul encert en jugades a bola aturada, ja que el Vic va disposar de dos penals i el Vendrell d'una falta directa, amb repetició d'execució, i en cap de les quatre ocasions la bola va acabar a dins de la porteria. Un gol de Pablo Nàjera, al minut 23, va donar avantatge al Vendrell abans d'arribar al descans. El gol de l'empat del Vic no va arribar fins al tram final del partit. Després que el Vendrell desaprofités, al minut 45, l'ocasió de falta directa per poder fer el 2 a 0, al minut 46, Tirso Gómez va fer l'1 a 1. El Vendrell ho va intentar tot per sumar els tres punts, encoratjat per l'afició Orgull Roig i Negre i Grada Jove de la base que es desplaçar a la capital d'Osona, però el partit va finalitzar amb l'empat d'1 a 1 al marcador.

Després d'una altra aturada en el calendari de l'OK Lliga, el proper dissabte 13 d'abril, a les 20 h, el CE Vendrell rebrà la visita del Noia, un derbi penedesenc amb molt en joc en què, una vegada més, caldrà el suport de l'afició per ajudar l'equip a sumar els tres punts amb l'objectiu de sortir de la zona de descens.