El CE Vendrell guanya 4 a 2 en el derbi comarcal d’OK Lliga.

Alineacions

CE Vendrell (4): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Xavi Crespo, Emanuel Necchi i Guido Pellizzari - cinc inicial – Pablo Nájera, Joan Lluís Mudarra, Iker Casado, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

CP Calafell (2): Martí Serra (p), Sergi Romeu, Jordi Torné, Àngel Rodríguez i Gerard Pujol – cinc inicial – Oriol Palau, Joan Vázquez, Roger Martí, Daniel Ferrer i Xavier Andreu (p).

Gols: 0-1 (1') Gerard Pujol, de falta directa; 1-1 (30’) Emanuel Necchi;1-2 (34') Roger Martí; 2-2 (39') Xavi Crespo; 3-2 (42') Pablo Nájera i 4-2 (49') Pablo Nájera.

Àrbitres: Rubén Fernández i Iñigo López.

Targetes blaves: blaves a Gerard Pujol (7’), Joan Vázquez (38') i Emanuel Necchi (49').

Faltes d'equip: CE Vendrell: 6 / CP Calafell: 8

El Vendrell va guanyar 4 a 2 el Calafell en el derbi baixpenedesenc de l’OK Lliga, en un partit que se li va complicar en els primers segons del partit i que va resoldre a pocs segons per al final. Amb aquest resultat i a l'espera de la finalització del partit ajornat entre el Voltregà i el Vic, en aquests moments l'equip dirigit per Delriu se situa en el dotzè lloc de la classificació, fora de la zona de descens.

La primera part va ser favorable per al Calafell amb un gol matiner de Gerard Pujol de falta directa, assenyalada als divuits segons de l'inici del partit. Al minut 7, el Vendrell va disposar d'una falta directa per empatar, per targeta blava a Gerard Pujol, però Jordi Ferrer no va poder superar a Martí Serra en la seva execució.

L'empat del Vendrell va arribar al minut 30, ja a la segona part, amb un gol d'Emanuel Necchi. Però, quatre minuts després, Roger Martí va tornar a avançar el Calafell en el marcador. Al minut 39, Xavi Crespo va fer el

2 a 2. La igualtat es va mantenir fins al minut 42 quan Pablo Nájera va fer el tercer gol del Vendrell. Un minut abans va ser el Calafell el que va tenir opció de fer el seu tercer gol de falta directa, per targeta blava a Emanuel Necchi, però Gerard Pujol, en aquesta ocasió, no va poder superar Gerard Camps. En el darrer minut del partit, el Calafell va treure el porter i va posar un cinquè jugador a pista per mirar d'aconseguir l'empat, però Pablo Nájera va recuperar la bola per al Vendrell i, a dotze segons per al final, va marcar el definitiu 4 a 2 a porteria buida.

El derbi va viure un gran ambient a la grada des del primer minut, amb les penyes Orgull Roig i Negre i Estrellats animant fins al final.

El Vendrell jugarà el proper partit d'OK Lliga, el corresponent a la jornada 24, el dissabte 30 de març, a les 20 h, a la pista del Vic.