Alineacions
CE VENDRELL (1): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Emanuel Necchi, Pablo Nájera i Gerard Miquel - cinc inicial – Aleix Cid, David Lecha, Joan Lluís Mudarra, Guido Pellizzari i Ot Arbós (p).

BARÇA LASSA (5): Aitor Egurrola (p), Marc Gual, Pablo Älvarez, Pau Bargalló i Sergi Panadero - cinc inicial – Matías Pascual, Nil Roca, Ignacio Alabart, Joao Rodrigues i Sergi Fernández (p).

Gols
0-1 (1') Pablo Álvarez; 0-2 (7') Marc Gual; 0-3 (22') Nil Roca; 1-3 (23') Jordi Ferrer; 1-4 (28') Pablo Álvarez, i 1-5 (31') Sergi Panadero.

Àrbitres: Antonio GOMEZ i Gerard GORINA.
Targetes: blaves a Jordi Ferrer (9') i a Matías Pascual (38').

Ahir al vespre, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei sobre patins va perdre 1 a 5 contra el Barça Lassa en el partit corresponent a la quarta jornada de l'OK Lliga.

Al descans es va arribar amb un 1 a 3 al marcador. Els blaugrana es van avançar amb gols de Pablo Álvarez, al minut 1; de Marc Gual, al minut 7, i de Nil Roca, al minut 22. L'avantatge hauria pogut ser més ampli perquè, al minut 9, Pablo Álvarez va disposar d'una falta directa , per targeta blava a Jordi Ferrer, però Gerard Camps la va aturar. A dos minuts per finalitzar la primera part, Jordi Ferrer va fer el gol del Vendrell. A la segona part va continuar el domini del Barça. Pablo Álvarez, al minut 28, i Sergi Panadero, al minut 31, van establir l'1 a 5 definitiu.

Amb aquest resultat, el Vendrell se situa a la penúltima posició de la classificació de l'OK Lliga. Un cop finalitzat el tourmalet d'aquest inici de temporada, el proper dissabte 20 d'octubre el Vendrell jugarà a la pista del Voltregà el partit corresponent a la cinquena jornada.