CE LLeida (3): Lluis Tomas, Bruno di Benedetto, Roberto di Benedetto, Joan Cañelles, Andreu Tomàs, Jordi Creus, Cesar Candanedo, Maximiliano Oruste, Raul Fernandez, Gerard Folguera

CE Vendrell (2): Gerard Camps, Jordi Ferrer, Guido Pellizzari, Manu Necchi, Pablo Najera, Gerard Miquel, Iker Casado, JoanLluis Mudarra, Aleix Cid, Ot Arboç.

Targeta blava: Xixi Creus.

Faltes: LLeida 22 - CE Vendrell 11

Arbits: Miquel Lapedriza, Marc Soler.

El CE Vendrell va perdre 3 a 2 contra el Lleida en el partit corresponent als quarts de final de la Lliga Catalana.

A la primera part, oportunitats pel CE Vendrell amb gol legal anul·lat inclòs. El Lleida s'ha anat carregant de faltes, aplicant un joc més físic no aturat a temps. El Lleida ha tingut diverses ocasions molt ben aturades per Camps.

La segona part ha començat de cara del CE Vendrell, quan el Lleida ha complert el primer cicle de faltes i Iker casado, en segon rebot, ha fet el primer gol del partit. El Lleida ha continuat amb el joc físic i ha arribat a la falta 15, errant el Vendrell el xut a la directa. Tot i així, un xut llunyà de Necchi desviat per Guido Pellizzari ha posat el segon al marcador.

El Vendrell treballava bé en defensa, però a falta de 6 minuts pel final ha fet la seva 10a falta, sent transformada pel Lleida. El Lleida ha incrementat la duresa d'aquest duel i ha arribat a les 22 faltes d'equip i una targeta blava, a banda d'un cop d'estic al front d'un jugador, però el CE Vendrell no ha pogut aprofitar les ocasions i incrementar el marcador. El Lleida a falta de 8 segons per acabar el partit ha fet el segon de xut llunyà i el partit ha anat a la pròrroga.

El Lleida ha fet el tercer a mitja pròrroga, deixant sense estic al porter de Vendrell prèviament, gol que els àrbitres han fet pujar al marcador. Tot i això, el Vendrell encara ha disposat de 2 oportunitats al pal molt bones, quedant el resultat en contra al final.

Llàstima per un resultat que no reflexa, ni de bon tros, el que s'ha vist a la pista. El Vendrell continua donant bones sensacions i ara ja toca seguir fent equip i conjuntar totes les peces de cara a començar la lliga 2018-19.

El proper cap de setmana el Vendrell jugarà dos amistosos: el dissabte 8 de setembre, a les 20 h, a la pista del Vilafranca, i el diumenge 9 de setembre, a les 12 h, rebrà la visita del Lyon (França).