Alineacions

CE VENDRELL (4): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Edu Fernández i Roger Rocasalbas - cinc inicial –, Marc Navarro, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, David Lecha i Pol Ferrer (p).

ICG SOFTWARE LLEIDA (5): Lluís Tomàs (p), Joan Cañellas, Dario Giménez, Andreu Tomàs i Bruno Di Benedetto- cinc inicial –, Xixi Creus, Roberto Di Benedetto, César Candanedo, Desiderio Mataix i Carles Fillat (p).

Gols

0-1 (23') Xixi Creus; 1-1 (24') Eloi Mitjans, de penal; 2-1 (31') Edu Fernández; 3-1 (35') Jordi Ferrer; 3-2 (36') Joan Cañellas; 3-3 (38') Joan Cañellas; 4-3 (42') Jordi Ferrer; 4-4 (44') Dario Giménez, de falta directa, i 4-5 (48') Bruno Di Benedetto.

Àrbitres: Gómez i Calonge.

Targetes: blaves a Andreu Tomàs (36') i a César Candanedo (41').

El CE Vendrell va perdre 4 a 5 en el partit corresponent a la jornada 25 de l'OK Lliga contra el Lleida. Tot i la derrota, es manté en el novè lloc de la classificació.

El Vendrell va disposar de nombroses ocasions de gol a la primera part, però no va ser fins al minut 23 que es va inaugurar el marcador amb un gol de Xixi Creus que donava avantatge als visitants. A sis segons per al descans, els àrbitres van xiular penal a favor del Vendrell i Eloi Mitjans va aprofitar l'ocasió per anar al descans amb l'empat d'1 a 1. A la represa, la iniciativa la va continuar tenint el Vendrell i Edu Fernández, al minu 31, i Jordi Ferrer, al minut 35, van posar un 3 a 1 al marcador. Però el Lleida va reaccionar i Joan Cañellas va marcar dos gols, al minuts 36 i 38, que tornaven a empatar el partit. Al minut 39, Jordi Ferrer va disposar d'una falta directa per marcar, per les deu faltes d'equip del Lleida, però Lluís Tomàs la va aturar. Al minut 42, aprofitant una inferiorietat numèrica del Lleida, Jordi Ferrer va fer el

4 a 3. Semblava que el partit estava molt ben encarat per al Vendrell, però, al minut 44, va caure la desena falta de l'equip local i Dario Giménez va fer el 4 a 4 de falta directa. Encara quedava temps per al Vendrell per mirar de sumar els tres punts i l'afició, Orgull Roig i Negre i Grada Jove, van estar animant de valent l'equip per ajudar-lo a aconseguir aquest objectiu. Però, a dos minuts per al final, Bruno Di Benedetto va fer el 4 a 5. Amb el poc temps que quedava, el Vendrell ho va intentar tot per almenys sumar un punt, però amb aquest marcador es va arribar al final del partit.

El CE Vendrell jugarà el seu proper partit d'OK Lliga el dimarts 1 de maig, a les 12:30 h, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell, rebent la visita del Noia. El partit a la pista del Voltregà, que seria el que tocaria per ordre de jornada, es jugarà el 12 de maig.