El CE Vendrell guanya 2 a 4 a Igualada

Alineacions
IGUALADA RIGAT HC (2): Elagi Deitg (p), Sergi Pla, Ton Baliu, Tety Vives i Roger Bars -cinc inicial-, Aleix Marimon, Gerard Riba, Marc Palau, Bernat Yeste i Guillem Torrents (p).
CE VENDRELL (4): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Pablo del Rio i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Roc Llisa, Manu Necchi, Arnau Gimeno i Ot Arbós (p).

Gols: 0-1 (7') Pablo del Rio; 0-2 (14') Jan Escala, de penal; 0-3 (22') Pablo del Rio, de falta directa; 1-3 (30') Tety Vives; 2-3 (37') Sergi Pla, de falta directa, i 2-4 (39') Roc Llisa.

Àrbitres: Ivan González i Albert Barba
Faltes: Igualada Rigat HC 17 - 18 CE Vendrell

Avui el Vendrell ha guanyat 2 a 4 l'Igualada al partit corresponent a la jornada 17 de l'OK Lliga, una important victòria per sortir de la zona del descens.

Al minut 7, el Vendrell s'ha avançat amb un gol de Pablo del Rio, que avui debutava amb el Vendrell. Al minut 14, Jan Escala ha fet el 0 a 2 de penal. A tres minuts per al descans, l'Igualada ha fet la seva desena falta i Pablo del Rio ho ha aprofitat per marcar el 0 a 3 de falta directa, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. Cal dir que, en els darrers minuts de la primera part Roger Bars no ha marcat en la falta directa, per la desena falta del Vendrell, i Álvaro Shehda ha aturat un penal executat per Tety Vives.

Als dos minuts de la segona part, Álvaro Shehda ha tornat a aturar un penal, en aquesta ocasió a Roger Bars. Però poc després, al minut 30, Tety Vives ha retallat distància en el marcador. Al minut 37, el Vendrell ha fet la seva quinzena falta i Sergi Pla ha fet el 2 a 3 de falta directa. Al minut 39, Roc Llisa ha marcat un gol que donava tranquil·litat al Vendrell. Al minut 46, Álvaro Shehda ha aturat un altre penal executat per Tety Vives. Al minut següent, l'Igualada ha fet la seva quinzena falta, però Pablo del Rio no ha pogut marcar de falta directa. Al minut 48, Pablo del Rio ha disposat d'una altra falta directa per marcar, per targeta blava a Tety Vives, però Elagi Deitg l'ha aturada. No hi ha hagut temps per res més i amb el 2 a 4 s'ha arribat al final del partit.

El proper dissabte 6 de febrer, el Vendrell rebrà la visita del Taradell per disputar la jornada 18 de l'OK Lliga 20-21. A l'espera de la confirmació al calendari de la RFEP, està previst que el partit es jugui a les 18 h i es podrà veure en directe per Televisió el Vendrell i per OK Liga TV.