El CE Vendrell empata 2 a 2 amb el Noia

Alineacions
CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Iker Casado, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).
CE NOIA FREIXENET (2): Xus Fernández (p), Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xaci Costa i Pol Manrubia -cinc inicial-, Roc Pujadas, Antoni Salvadó, Roger Monserrat, Adrià Ballart i Martí Zapater (p).

Gols: 0-1 (17') Roc Pujadas; 1-1 (28') Jan Escala, de falta directa; 1-2 (31') Jordi Ferrer, de falta directa, i 2-2 (45') Manu Necchi.

Àrbitres: Ivan González i Miquel Lapedriza
Faltes: CE Vendrell 13 - 15 CE Noia Freixenet
Targetes blaves: Jan Escala (14') i Roc Llisa (31')

Ahir, dissabte 5 de desembre, el Vendrell va empatar amb el Noia 2 a 2 en el partit corresponent a la jornada 11 de l'OK Lliga.
El derbi penedesenc va ser igualat amb un Vendrell que tornar a mostrar un bon joc. Al minut 14, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Jan Escala i Álvaro Shehda va aturar la falta directa executada per Roc Pujadas. Però aquest mateix jugador, al minut 17, va superar el porter del Vendrell fent el 0 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans. Ja a la segona part, al minut 28, el Noia va fer la seva desena falta d'equip i Jan Escala va aprofitar l'ocasió per fer l'1 a 1 de falta directa. Al minut 31, va ser Roc Llisa qui va veure com els àrbitres li ensenyaven targeta blava i el Noia va poder tornar a agafar avantatge al marcador amb gol de falta directa de Jordi Ferrer. Al minut 34, el Vendrell va fer la seva desena falta d'equip, però en aquesta ocasió Jordi Ferrer no va poder marcar per una bona actuació d'Álvaro Shehda. Al minut 45, Manu Necchi va fer el 2 a 2. I a 46 segons per al final el Vendrell va tenir una ocasió d'or per poder sumar els tres punts perquè el Noia va fer la seva falta número 15, però Xús Fernández va aturar la falta directa executada per Jan Escala. Amb l'empat a 2 gols es va arribar al final del partit.
El proper partit del CE Vendrell serà el dissabte 12 de desembre, a les 20:30 h, a la pista del Girona, per disputar la jornada 12 de l'OK Lliga 20-21.