El CE Vendrell d'OK Lliga Plata guanya 4 a 0 el Burguillos

Alineacions
CE Vendrell (4): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Iker Casado, Manu Necchi i Gerard Miquel -cinc inicial–, Jan Escala, Iker Casado, David Lecha, Curro Fernández-Ávila i Ot Arbós (p).
HC Burguillos Extremadura (0): Josep M. Guasch (p), Alexis García, Jonathan Fernández, Daniel Ferrer i Pere Tella –cinc inicial–, Roger Pujol, Arnau Vidal, Arnau Robles, Marçal Pujol i Álvaro González (p).
Gols: 1-0 (7') Lluís Ferrer; 2-0 (30') David Lecha; 3-0 (36') Xavi Crespo, i 4-0 (37') Manu Necchi.
Àrbitres: Javier Amezaga i Iñigo Maestro.
Targetes blaves: -
Faltes d'equip: CE Vendrell: 8 / HC Burguillos Extremadura: 12
El dissabte 7 de març, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei va guanyar 4 a 0 el Burguillos (Extremadura), en el partit corresponent a la jornada 16 de l'OK Lliga Plata, i manté el liderat a la classificació del grup sud, a tres punts del segon.
En un partit dominat pel Vendrell, la primera part va finalitzar amb un solitari gol marcat per Lluís Ferrer al minut 7. Els gols del Vendrell a la segona part els van marcar David Lecha, al minut 30; Xavi Crespo, al minut 36, i Manu Necchi, al minut 37.