El CE Vendrell guanya 7 a 2 el Sant Just

Alineacions
CE Vendrell (7): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Iker Casado, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila - cinc inicial –, Lluís Ferrer, Jan Escala, David Lecha, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).
HC Sant Just (2): Carlos de Sousa (p), Borja López, Frederic Hinojal, Joan Pujalte i Joan Lluís Mudarra – cinc inicial –, Josep Grima, Pol Macià, Pau Vilà, Edu Fernández i Didac Sánchez (p).

Gols: 0-1 (5') Frederic Hinojal; 1-1 (11') Manu Necchi; 2-1 (13') Gerard Miquel; 3-1 (19') Lluís Ferrer; 4-1 (29') Manu Necchi, de falta directa; 4-2 (32') Joan Lluís Mudarra; 5-2 (33') Xavi Crespo; 6-2 (42') Lluís Ferrer, i 7-2 (44') David Lecha.

Àrbitres: Miquel Lapedriza i Manel Blat.

Targetes blaves: Frederic Hinojal (29') i Josep Grima (42').

Faltes d'equip: CE Vendrell: 12 / HC Sant Just: 16

Avui, en partit intersetmanal, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei ha guanyat 7 a 2el Sant Cugat, en el partit corresponent a la jornada 14 de l'OK Lliga Plata, i continua líder a la classificació del grup sud mantenint l'avantatge de cinc punts respecte al segon classificat.

El Sant Just s'ha avançat ben aviat al marcador, al minut 5, amb un gol de Frederic Hinojal. Però el Vendrell ha dominat la resta de la primera part i amb un 3 a 1 s'ha arribat al descans. Els gols del Vendrell a la primera meitat els han marcat Manu Necchi, al minut 11; Gerard Miquel, al minut 13, i Lluís Ferrer, al minut 19.

A la segona part ha continuat el domini de l'equip dirigit per Lluís Delriu i el partit ha finalitzat amb un 7 a 2 al marcador. El gol del Sant Just a la segona meitat l'ha marcat el vendrellenc Joan Lluís Mudarra, al minut 32. Pel que fa al Vendrell, en el segon període han marcat Manu Necchi, al minut 29 de falta directa; Xavi Crespo, al minut 33; Lluís Ferrer, al minut 42, i David Lecha, al minut 44.

Una jornada més l'equip ha comptat amb el suport d'Orgull Roig i Negre i de l'afició que ha vingut al Club d'Esports per donar-li ànims fins al final i ajudar-lo a aconseguir aquesta important victòria.

El proper diumenge 1 de març, a les 12 h, el CE Vendrell jugarà a la pista del Barça B per disputar la jornada 15 de l'OK Lliga Plata.