Pròxim Partit - OK Lliga Plata

Dissabte, 6 abril 2024
CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

El CE Vendrell acaba la primera volta de l'OK Lliga Plata amb una victòria per 1 a 6 a la pista del Rivas

Alineacions
CP Rivas H20 (1): Javier Sánchez (p), Carlos Manzano, Dario Barneto, Armando Sánchez i Miguel Cañadillas –cinc inicial–, Guillermo Cuenca, Alberto Mochón, Sergio Martín, Adrián Pos i Adriá Hernández (p).
CE Vendrell (6): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Lluís Ferrer, Manu Necchi i Gerard Miquel -cinc inicial–, Aleix Cid, Jan Escala, Iker Casado, Curro Fernández-Ávila i Ot Arbós (p).
Gols: 1-0 (1') Dario Barneto; 1-1 (10') Xavi Crespo, de falta directa; 1-2 (20') Curro Fernández-Ávila; 1-3 (25') Gerard Miquel; 1-4 (33') Gerard Miquel; 1-5 (35') Manu Necchi, i 1-6 (42') Jan Escala, de penal.
Àrbitres: Erik Rivas i Oriol Casabella.
Targetes blaves: Armando Sánchez (10') i Iker Casado (47').
Faltes d'equip: CP Rivas H20: 10 / CE Vendrell: 10
El dissabte 25 de gener, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei va guanyar 1 a 6 a la pista del Rivas (Madrid), en el darrer partit de la primera volta de l'OK Lliga Plata mantenint-se líder del grup sud, a quatre punts del segon classificat, que és el Shum. D'aquesta manera, el Vendrell i el Shum disputaran la Copa de la Princesa, que se celebrarà el cap de setmana del 15 i 16 de febrer, amb els dos primers classificats del grup nord, el Mataró i l'Arenys de Munt. El lloc d'aquesta competició encara està pendent de concretar.
Pel que fa al partit, Dari Barneto va marcar el primer gol del partit a favor del Rivas a pocs segons d'iniciar-se. Els locals van mantenir aquest mínim avantatge al marcador fins al minut 10, quan Xavi Crespo va aconseguir empatar de falta directa per una targeta blava a Armando Sánchez. Abans d'arribar al descans, al minut 20, Curro Fernández-Ávila va fer l'1 a 2. A pocs segons de començar la segona part, Gerard Miquel va fer el tercer del Vendrell i el mateix jugador, al minut 33, va fer l'1 a 4. El Rivas no va saber contrarestar el domini de l'equip dirigit per Lluis Delriu i el partit va finalitzar amb un clar 1 a 6. Els dos darrers gols del Vendrell els van marcar Manu Necchi, al minut 35, i Jan Escala de penal, al minut 42.
El proper dissabte 1 de febrer el CE Vendrell tornarà a viatjar cap a Madrid per jugar el primer partit de la segona volta de l'OK Lliga Plata a la pista del CP Las Rozas. El partit està programat a les 18:45 h.