El CE Vendrell guanya 3 a 1 Las Rozas en la primera jornada de l'OK Lliga Plata

Alineacions

CE Vendrell (3): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Iker Casado, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila - cinc inicial – Lluís Ferrer, Jan Escala, David Lecha, Gerard Miquel i Marc Solans (p).

CP Las Rozas (1): Iván Merinero (p), Juan Gabriel Fernández, Diego Reyes, Carlos Hermana i Daniel Domínguez – cinc inicial – Carlos Cantallops, Jorge Cosín i David Plaza (p).

Gols: 0-1 (18') Jorge Cosín; 1-1 (24') Lluís Ferrer; 2-1 (42') Manu Necchi, i 3-1 (48') Xavi Crespo.

Àrbitres: Aleix Gorina i Francesc Borrell.

Targetes blaves: -

Faltes d'equip: CE Vendrell: 6 / CP Las Rozas: 10.

El dissabte 19 d'octubre, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei va aconseguir la seva primera victòria a l'OK Lliga Plata 2019-2020 per 3 a 1, en el partit corresponent a la primera jornada contra el CP Las Rozas, i se situa en el quart lloc de la classificació del grup sud.

El partit va ser de domini clar per al Vendrell, però es va trobar amb un rival molt combatiu que va aconseguir avançar-se al marcador amb un gol de Jorge Cosín, al minut 18. Un gol de Lluís Ferrer, a les acaballes de la primera part, va permetre que l'equip dirigit per Lluís Delriu arribés al descans amb l'empat d'1 a 1. A la segona part, el Vendrell va continuar dominant, però no va ser fins al darrer tram del partit que van arribar els gols: al minut 42, obra de Manu Necchi, i al minut 48, de Xavi Crespo. Al darrer minut, Manu Necchi hauria pogut fer el quart de falta directa, a causa de la desena falta d'equip dels visitants, però no va poder superar el porter David Plaza en les dues ocasions que va tenir, ja que es va haver de fer repetició per avançament d'alguns jugadors madrilenys abans d'hora en la primera execució. Amb el 3 a 1 es va arribar al final del partit.

El proper dissabte 26 d'octubre, a les 20:30 h, el CE Vendrell jugarà la segona jornada de l'OK Lliga Plata a la pista del Sant Cugat.