Sortejats el grups i calendaris de les competicions d'àmbit català

Dirigit pels membres del Comitè Català d’Hoquei Patins, la seu central de la Federació Catalana de Patinatge va acollir el passat dilluns 29 de juliol el sorteig de les competicions d’hoquei patins d’àmbit català, així com les de de la territorial de Barcelona.

Primera Catalana masculina, la composició del grups serà la següent:

Grup A: Santa Perpètua, Folgueroles, Arenys de Munt, Roda, Cassanenc, GEiEG, Vic, Castellet, Ripoll, Jonquerenc, Palafrugell, La Garriga, Bigues i Riells, Masies de Voltregà i Sentmenat.

Grup B: Sitges, Monjos, Igualada, Riudoms, SD Espanyol, Ripollet, Congrés, Cornellà, Reus Ploms, Lleida Llista, Reus Deportiu, Vendrell, Bell·lloc, Valls, Sant Cugat i Andorra

Per altra banda, els equips de base han quedat dividits en grups de dos nivells diferents (Or i Plata), als quals s’havien inscrit prèviament.

Un total de 1.237 equips de totes les categories, 63 més que la temporada anterior, s'han inscrit aquest curs a la Federació Catalana de Patinatge.Des de la temporada 2009-10, que n'hi havia 815, el nombre d'equips d'hoquei patins a Catalunya se segueix incrementant.

El 15 de setembre començaran les lligues sèniors masculina i femenina i els grups nivell Or de la base, mentre que el 22 ho faran els grups nivell Plata.

Les composicions i els calendaris de totes les categories, excepte Veterans, ja estan actius al web de la Federació Catalana de Patinatge.

Més informació: http://www.fcpatinatge.cat/ca/noticies/hoquei-patins/290719/sortejats-el-grups-i-calendaris-de-les-competicions-dambit-catala

Llegir 507 vegades