Dissabte, 6 abril 2024
CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

El CE Vendrell de Primera Catalana perd 2 a 1 a Vila-seca.

El divendres 5 d'abril, el CE Vendrell de Primera Catalana d'hoquei sobre patins va perdre 2 a 1 a la pista del Vila-seca en el partit corresponent a la jornada 26.

Va ser un partit amb molta possesió de bola,  però sense sort davant de porteria, a la primera part un xut lateral sense massa perill es va endisar a la porteria del Vendrell. El Vendrell va disposar d'un penal llençat fora. A la segona part el Vendrell va insistir, disposant d'un altre penal a favor i una falta directa no materialitzada, el CH Vilaseca també va disposar de dos penals aturats pels porters Vendrellencs, però en un segon remat un d'ells va entrar a porteria. El Vendrell va realitzar un gol, de xut llunya i desviament davant de porteria d'Arnau Dilme.

Amb aquest resultat, el CE Vendrell se situa sisè de la classificació del grup B, a tres punts de la promoció d'ascens.

El divendres 12 d'abril, a les 21:30 h, el CE Vendrell rebrà la visita del Sitges.