El CE Vendrell empata 2 a 2 amb el Vic

Alineacions
CE Vendrell(2): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Emanuel Necchi, Pablo Nájera i Guido Pellizzari - cinc inicial – Aleix Cid, David Lecha, Joan Lluís Mudarra, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

CP Vic (2): Guillem Raurell (p), Jassel Oller, Jordi Galan, Xavier Terns i Tirso Gómez  – cinc inicial – Aniol Mangas, Carles Sánchez, Ferran Buixaderas i Ernest Burgaya (p).

Gols: 1-0 (13') Jordi Ferrer; 1-1 (13') Jordi Galan; 1-2 (19') Jassel Oller, i 2-2 (20') Emanuel Necchi.

Àrbitres: Josep Gomez i David Godia.
Targetes blaves: -
Faltes d'equip: CE Vendrell: 11 / CP Vic: 9.

El Vendrell va empatar 2 a 2 amb el Vic i continua sense conèixer la victòria, cosa que el manté a la part baixa de la classificació amb només 4 punts.

Al minut 13, Jordi Ferrer va fer l'1 a 0, però a la jugada següent Jordi Galan va empatar. Al minut 19, Jassel Oller va avançar el Vic al marcador. Al minut següent, Emanuel Necchi va fer el 2 a 2, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la segona part no hi va haver gols.
Al minut 41, el Vic va disposar d'una falta directa per l'acumulació de deu faltes per part del Vendrell, però Gerard Camps va aturar l'execució a càrrec de Tirso Gómez. El Vendrell va buscar el gol de la victòria fins al final. De fet, a la darrera jugada va tenir una ocasió clara, però la bola no va entrar i el partit va acabar amb el repartiment d'un punt per a cada equip.

El proper dissabte 24 de novembre, a les 19:30 h, el CE Vendrell jugarà a la pista del Noia .