Alineacions
HC LICEO (8): Xavier Malián (p), Edu Lamas, Dava Torres, Carlo di Benedetto i Sergi Miras - cinc inicial – Josep Lamas, Facundo Bridge, Marc Coy i Martín Rodríguez (p).
CE VENDRELL (2): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Emanuel Necchi, Gerard Miquel i Guido Pellizzari - cinc inicial – Aleix Cid, Joan Lluís Mudarra, Pablo Nájera i Ot Arbós (p).

Gols
1-0 (9') Dava Torres; 2-0 (11') Carli di Benedetto; 3-0 (11') Marc Coy; 4-0 (15') Sergi Miras, de penal; 5-0 (15') Sergi Miras; 5-1 (15') Jordi Ferrer; 6-1 (18') Sergi Miras; 7-1 (22') Marc Coy; 7-2 (29') Jordi Ferrer, i 8-2 (41') Sergi Miras, de penal.

Àrbitres: Daniel Villar i David Godia.
Targetes:

El CE Vendrell ha perdut 8 a 2 a la pista del Liceo en el partit
corresponent a la tercera jornada de l'OK Lliga jugat avui al migdia.

Ben aviat, al minut 5, el Liceo ha fet l'1 a 0 amb gol de Dava Torres. Al minut 11, els locals han ampliat l'avantatge al marcador amb un gol de Carlo di Benedetto i un de Marc Coy. Al minut 15, Sergi Miras ha fet el 4 a 0, de penal, i el 5 a 0. Al mateix minut, Jordi Ferrer ha fet el primer gol del Vendrell. Al minut 18, Sergi Miras ha fet el seu hat trick particular. A quatre minuts per al descans, el Liceo ha sumat la seva desena falta d'equip, però Jordi Ferrer no ha marcat en la falta directa. Al minut 22, Marc Coy ha fet el 7 a 1, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

A quatre minuts de la represa, Jordi Ferrer ha fet el segon gol del Vendrell. Pablo Nájera hauria pogut fer el tercer si hagués estat encertat en la falta directa per la falta número 15 dels locals. Al minut següent, Edu Lamas tampoc ha marcat en la falta directa per la desena falta d'equip del Vendrell. Al minut 41, Sergi Miras ha fet el seu pòquer particular i amb el 8 a 2 s'ha arribat al final.

Finalitzada la jornada 3 de l'OK Lliga, el Vendrell se situa en la 13a posició de la classificació.

El proper dissabte 13 d'octubre, en plena Fira de Santa Teresa, a les 20 h, al Pavelló del Club d'Esports Vendrell, el CE Vendrell rebrà la visita del Barça Lassa en el partit corresponent a la quarta jornada de