El Vendrell empata 4 a 4 amb l'Alcobendas.

CE VENDRELL (4): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Emanuel Necchi, Pablo Nájera i Gerard Miquel - cinc inicial – Aleix Cid, David Lecha, Joan Lluís Mudarra, Guido Pellizzari i Ot Arbós (p).

CP ALCOBENDAS (4): Álvaro Shehda (p), Pelayo Aspra, Marcos López, Francisco Fernández i Gonzalo Pérez - cinc inicial – Jorge López, Alejandro Roca, Miguel López, Iñigo Artacho i Isaac Larios (p).

Gols

0-1 (20') Iñigo Artacho; 1-1 (26') Gerard Miquel; 2-1 (28') Aleix Cid;

2-2 (34') Pelayo Aspra, de falta directa; 3-2 (37') Guido Pellizzari;

3-3 (38') Marcos López; 4-3 (40') Emanuel Necchi, de penal, i 4-4 (48') Gonzalo Pérez.

Àrbitres: Miguel Diaz i Javier AMEZAGA.

Targetes: blava a Francisco Fernández (16').

El CE Vendrell va sumar un punt en el retorn de l'OK Lliga al Pavelló del Club després de les obres de remodelació amb motiu dels Jocs Mediterranis 2018.

A la sortida a pista, l'equip va sortir amb una camiseta per donar ànims a Iker Casado perquè es recuperi ben aviat de la lesió que el tindrà uns mesos de baixa.

A la primera part, al minut 16, el Vendrell va disposar d'una falta directa per targeta blava a Francisco Fernández, però Jordi Ferrer no va poder superar Álvaro Shehda. Al minut 20, l'Alcobendas es va avançar al marcador amb gol d'Iñigo Artacho, i amb el 0 a 1 es va arribar al descans. A la represa, el Vendrell va sortir amb ganes de remuntada i al minut 28 ja ho havia aconseguit amb gols de Gerard Miquel i d'Aleix Cid.

El Vendrell hauria pogut ampliar l'avantatge al marcador si Gerard Miquel hagués marcat de penal al minut 30. Però l'Alcobendas es va sobreposar a aquest bon començament de la segona part dels locals i, al minut 34, Pelayo Aspra va aprofitar per fer el 2 a 2 de falta directa, per l'acumulació de deu faltes del Vendrell. Al minut 37, Guido Pellizzari va marcar el 3 a 2, però al minut següent Marcos López va tornar a empatar el partit. Es preveia un final emocionant i en què les jugades a bola parada serien decisives. Al minut 40, Emanuel Necchi va marcar el 4 a 3 de penal. Pablo Nájera va tenir en les seves mans fer el cinquè del Vendrell de falta directa perquè l'Alcobendas, al minut 47, va fer la seva desena falta d'equip, però no va marcar. A dos minuts per al final, Gonzalo Pérez va fer el 4 a 4 definitiu. En el darrer tram del partit hauria pogut passar qualsevol cosa perquè el Vendrell estava a una sola falta de la seva quinzena d'equip, però es va arribar al final sense pujar cap més gol al marcador.

Amb aquest empat, el CE Vendrell, se situa onzè en la classificació. El proper diumenge 7 d'octubre, a les 12:30 h, el CE Vendrell jugarà la tercera jornada de l'OK Lliga a la pista del Liceo.