19:00 | El Vendrell

El CE Vendrell de Primera Catalana guanya 4 a 6 a la pista del Montbui.

HC Montbui (4): Roger Madrid, Roger Torra, Isaac Mateo, Nestor Ramirez, Oriol Garrido, Francesc Sabater, Angel Castells, Carlos Morales, Adrià Torras, Joel Sebastian. Entrenador: Raul Ramirez. Delegats: Francesc Madrid, Antonio Morales

CE Vendrell (6): Marc Solans, Lluc Rimbaudi, Arnau Gimeno, David Lecha, Aleix Cid, Joan Ramon Esteve, Roger Ferrer, Oriol Guasch, Josep Ma. Guasch. Entrenador: Jordi Mier. Delegat: Miguel Casado

Gols: Oriol Garrido (1-0) 3' ; David Lecha (1-1) 4' ; Isaac Mateo (2-1) 4'; Aleix Cid (2-2) 7'; Francesc Sabater (3-2) 17' ; David Lecha (3-3) 22' ; Aleix Cid (3-4) 45' ; Aleix Cid (3-5) 46' ; Joan Esteve (3-6) 47' ; Isaac Mateo (4-6) 49'.

Faltes:   HC Montbui: 14   CE Vendrell: 6

Targetes Blaves: Aleix Cid 43', Oriol Garrido 43', Isaac Mateo 46', David Lecha 49'.

El passat divendres 28 de setembre, al vespre, el CE Vendrell de Primera Catalana d'hoquei sobre patins va guanyar 4 a 6 a la pista de l'HC Montbui, en el partit corresponent a la tercera jornada, i provisionalment es va situar quart en la classificació del grup B. Un empat a tres durant la primera part, el partit no es va decantar en el marcador fins gairebé el final del partit, bon resultat per continuar sumant punts.

El proper dissabte 6 d'octubre, a les 20 h, al Pavelló del Club, el CE Vendrell rebrà la visita del PHC Sant Cugat.

Imatge: Arxiu.