El CE Vendrell comença la pretemporada.

El dilluns 13 d'agost va ser el dia escollit per Gonzalo Medina i Xavier Nicolas per començar la nova i il·lusionant temporada del CE Vendrell d'OK Lliga, amb moltes cares noves i una mitjana d’edat jove.

La primera sessió va ser a la platja, sessió d’escalfament i física on es va poder comprovar l’estat de forma de tots els jugadors que conformen la plantilla, seguit d’una sessió de pàdel-surf. Anteriorment, al pavelló es va realitzar una reunió amb tot l’staff tècnic, jugadors i Junta directiva on tothom es va poder conèixer i on es van donar les bases de treball per la temporada 2018-2019.

Es preveu que aquesta setmana hi hagi sessió d’entrenament física i patins tots els dies de la setmana, sent el primer dia de patins dimecres al matí.

El primer partit de pretemporada, i dins de la Lliga Catalana, no arribarà fins al dimarts 28 d’agost, contra el CH Caldes a domicili i, després, el dissabte 1 de setembre, a les 20 h, es rebrà la visita del Barça. Fora d'aquesta competició, el Vendrell també jugarà un parell de partits més de pretemporada, contra el RHC Lyon el dissabte 8 de setembre i contra el Breganze el divendres 14 de setembre.

Plantilla: Gerard Camps, Ot Arbós i Josep M. Guasch -porters-, Manu Necchi, Pablo Nájera, Joan Lluís Mudarra, Iker Casado, Guido Pellizzari, Jordi Ferrer, Gerard Miquel, Aleix Cid i David Lecha.

Tècnics: Gonzalo Medina i Xavi Nicolas.

Auxiliar: QuimTomàs.

Delegats: Miguel Casado, Joan Josep Rovira.

Llegir 902 vegades