Entrevista a Xavier Mestres.

Entrevista a: Xavier Mestres
Equip: Primera Nacional Espanyola
Temporades com Entrenador: 18 (3 a El Vendrell)
Edat: 33
Color: Blau
Llibre favorit: Mirall trencat de Mercé Rodoreda
Peli Favorita: Top Gun (Sóc d'una altra generació)
Data: 16/03/2010

1.- Ja ha començat la segona volta i la veritat es que l’equip no va gens malament, ¿Com veus l’equip actualment, han afectat molt les lesions?

La veritat es que la posició en la qual estem després de tot el que ens ha passat es molt bona.

Em tingut una plaga de lesions, de problemes personals que de ben segur que ens han afectat al nostre rendiment. Hi ha hagut entrenaments en el quals nomes érem tres - quatre jugadors del primer equip i d’aquesta forma es molt complicat fer entrenament de qualitat. Segurament jo sóc el responsable del petit sotrac que hem patit ja que hauria d’haver cercat les solucions adients per evitar que això passes. Per sort ara hem recuperat la majoria del planter i els entrenaments han pujat la seva intensitat i qualitat, esperem que duri fins al final de temporada.

2.- La temporada actual tens un equip just amb 10 jugadors, i has hagut d’agafar jugadors del segon equip. ¿Quin resum fas d’aquesta aportació? ¿Haguessis preferit disposar de més jugadors de primer equip?

Estic molt content del planter del qual disposo, al principi de temporada vam decidir tenir 10 jugadors i comptar amb la participació del segon equip. Als jugadors del segon equip els hi haig d’estar agraït per la seva participació i dedicació. Es molt dur haver de venir a entrenar i saber que no disposaràs de minuts el cap de setmana sinó passa res d’estrany. La seva il·lusió i dedicació ha estat molt positiva en el moments crítics que ha passat l’equip. Tot hi això hem de ser conscients que la diferència de les categories es abismal.

3.- Com a entrenador del primer equip del CE Vendrell i veient com va la base, podries fer un petit resum de ¿com veus que pugen els jugadors de la base?, ¿Veus futur al club amb jugadors de casa? ¿introduiries algun canvi en la forma de treballar a la base?

Ens les categories inferiors hi ha molt bona base per a treballar, es evident que hi ha un salt des de la categoria de juvenils fins al primer equip, però de veritat crec que s’està fent una bona feina però no ens hem de pensar que ja es fa be sinó que sempre es pot i s’ha de millorar.

Es molt difícil assegurar un bon futur amb jugadors de casa perquè quan siguin mes grans i despuntin una mica segur que els vindran a buscar altres equips, es llei de vida i ha passat sempre.

Jo tinc una idea molt clara sobre el treball de base, i ara encara hi crec mes amb aquestes noves regles i es que de ben petits nomes nomes nomes han de patinar, un bon domini del patins es fonamental per a després seguir treballant els altres fonaments tècnics.

4.- Degut a les lesions que s’han produït durant la temporada has hagut de fer alineacions que no són “normals” per la situació de jugadors a la pista, ¿Com veus la polivalència d’aquests jugadors? ¿creus que ha servit també per millorar la forma de joc de l’equip en el seu conjunt?

Tinc el millor planter que jo hagi disposat mai, tenen una implicació extraordinària alguns estaven a Nacional Catalana i aquest es el fruit del seu treball. Tinc jugadors específics i altres molt polivalents que s’adapten a la perfecció al nostres sistema de joc en el qual fem rotacions de les posicions constants.

El moviments dels jugadors sense pilota es igual o mes important que el que la duen.

5.- Ara parlem de les expectatives. Sou quarts (10/03/2010) i esteu a 4 punts de l’ascens i a 12 del descens. ¿Quines possibilitats veus al teu equip vers el calendari que teniu i tenen la resta d’equips de la lliga?

Vull ser molt realista i anar  pas a pas, primer pensem amb el partit d’aquest cap de setmana, es molt important fer tres punts mes per assegurar pràcticament la categoria desprès deu dirà. Il·lusió no ens en falta

6.- Demana un desitg: (Ja se que costa, però ànimat)

Ja està (però no t’ho diré sinó no es complirà)


Darrera modificació el Dimarts, 16 Març 2010 09:24