Entrevista a Anacleto Avila.

Entrevista a: Anacleto Ávila
Equip: Aleví "A"
Temporades com Entrenador: vuit
Edat: 44
Color: Verd
Llibre favorit: De viatjes
Peli Favorita: Qualsevol d'acció
Data: 12/03/2010

1.- Estem a mitja temporada. Has pogut classificar l’equip Aleví “A” dintre de la fase preferent, ¿veus l’equip amb possibilitats de classificar-se pel campionat de Catalunya?

Tinc plena fe en els nens i confio que dintre de les nostres possibilitats, pugem arribar el més lluny possible. Es difícil, però en una lliga de vuit equips sempre tens mes oportunitats, si falles en un partit es pot intentar solucionar guanyant el següent. Es una oportunitat única i com a mínim ho intentarem.

2.- Veient els Resultats obtinguts últimament, on s’ha empatat dues vegades i s’ha perdut un, ¿T’esperaves una lligueta tan estreta, en quant a joc desenvolupat per tots els equips?

Sobre els partits empatats contra el GEIEG, es pot esperar un resultat així, per que es un equip força complert, tot i que de vegades treu uns resultats estranys. Malgrat això al partit de tornada no ens mereixíem aquest resultat. Sobre el partit perdut a Cadi... va ser com una premonició:  Setmana dolenta dels nens a entreno, lesió d’en Roger, no sé,  la pista de parquet i lliscosa, és com si tens una visió que pot passar i passa. I  en quant a joc desenvolupat pels altres equips, crec que hi ha diferencia en quant a tècnica entre uns i altres. Hi ha equips com Caldes, Sant Cugat  i GEIEG, que son tècnicament més bons i altres com Sant Just, Cadí o Lleida que tenen més força que tècnica, i a vegades això es fa difícil d’aturar durant el partit

3.- Malauradament heu patit la lesió del porter Roger Suau, i has de comptar amb el porter del Benjamí “A”, ¿Com creus que esta vivint aquesta experiència ell?

La lesió d'en Roger ha sigut un pal per l'equip,  al moment que ha passat  i sobretot per ell, es una lesió que pot passar a qualsevol nen en edat de creixement i en aquest cas li ha tocat a ell. Espero i desitjo que aviat torni amb el grup per poder gaudir tots junts d'aquest moment de la lliga, ara que es el moment clau de la temporada.

D'en Jordi que vols que et digui, crec que ell està passant un moment inoblidable, poder jugar amb un equip de superior categoria en el moment de la temporada més important. Crec que esta fent una feina molt maca i que està rendint a un nivell bo. A ell li agrada molt l’hoquei i gaudeix a la pista, sigui amb l'equip que sigui. Té per part meva i dels jugadors tota la confiança i tota l'ajuda moral que necessita per poder donar el màxim a la pista en cada partit.

4.- S’ha pogut veure un canvi d’estratègia en la col·locació dels jugadors a la pista, canviant jugadors que normalment jugaven de davanters a defensa i vice-versa. ¿Com estan responent els jugadors?¿s’han adaptat sense problemes?

Jo penso que els nens, a aquestes edats,  estan en un aprenentatge continu, tant tècnica individual, com col·lectiva. Són nens que aprenen ràpid i qualsevol cosa  que ensenyes intenten adaptar-lo a la seva manera de jugar.

En tots els equips hi ha jugadors que són més tècnics que altres, però a vegades, pel seu estil de joc, no desenvolupen tot el seu potencial. Es bo trobar fins on es pot arribar amb ells i es el que jo intento provar i depenent de l'equip al que t’enfrontes, proves coses que creus que van millor a l'equip. Crec que tots els jugadors tenen que saber  atacar i defensar, un equip no pot sobreviure dels gols d'un jugador o de les aturades d’un porter, més aviat ha de ser una suma de tot plegat i l’equip funciona si hi ha conjunt i no només un jugador. Al final l'èxit es de tots.

5.- Has tingut sempre la iniciativa de portar jugadors benjamins als teus entrenaments i després als partits, ¿Creus que es la forma de fer pinya?¿Quina meta persegueixes?

Sempre ho he fet, sigui la categoria que sigui. Crec que si vols formar jugadors ha de ser donant la possibilitat d’entrenar amb categories superiors i treballant en moments determinats per que aprenguin de cara al futur i que el pas de categoria no suposi un daltabaix tan gran com a vegades passa als equips.

Jo gaudeixo i m'agrada entrenar i ensenyar hoquei, i m’és igual que hagi un o dos jugadors més durant l’entrenament, sempre que vegis que treballen i que aprofiten la pista.  Aquest grup de nens que hi ha al benjamí, puja bé i tots tenen tota la meva confiança i ho he demostrat, mereixen una oportunitat de jugar a categoria superior, igual que els meus tenen aquesta oportunitat amb l'infantil. Tot això fa pinya i també ho fa el bon rotllo que hi ha entre els entrenadors, nens i de més família del club.

6.- Demana un desig: (Ja se que costa, però animat)

Pels nens....  quedar  entre els dos primers del grup per poder gaudir d'un somni.

I per mi: salut i  .............que pugi LA REAL A PRIMERA.
Darrera modificació el Divendres, 12 Març 2010 09:44