Entrevista a Santi Julivert

Entrevista a: Santi Julivert
Equip: Pre-Benjami "A"
Temporades com Entrenador: 1
Edat: 36
Color: Negre
Llibre favorit: : L'església del mar
Peli Favorita: M'agraden les d'acció o comedia

Data: 14/05/2010

1.- Es el primer cop que entrenes un equip al Vendrell, i has tornat a jugar al primer equip del teu poble. ¿Quines han estat les teves sensacions? Tant en una cosa com l’altre.


Com entrenador estic molt content del equip que porto, són jugadors molt competitius sempre volen guanyar i a mi m'agrada que siguin així. Des de aquí els vull felicitar de la temporada que han fet, l'Ivan, Arnau,Albert,Lluch,M.Santo i M.Cañellas.

Com a jugador feia 20 anys que vaig marxar d'aquest club i sempre havia dit que m'agradaria acabar la carrera el meu lloc d'origen. Estic molt content de la meva decisió m'he sentit estimat des de el primer dia com si no hagués marxat mai i això s’agraeix, espero poder ser part de l'ascens d'aquest gran equip i dedicar aquest moment a tota l'afició Vendrellenca.


2.- El Prebenjamí està invatut a la lligueta de Tarragona i té moltes possibilitats de tornar al Precat. L’any passat vàreu quedar tercers. ¿Creus que les coses s’estan fent bé?


Estic sorprès del nivell d'aquest equip, hem guanyat la lliga de Tarragona a falta de tres jornades, i estem treballant per ser competitius en el Precat , si podem intentarem millorar el tercer lloc del meu amic Jan.


3.- Hi ha jugadors del teu equip que juguen també en categories superiors de forma regular, ¿Creus que aixó es bo?¿Veus bé que juguin sempre, o seria preferible que fos com un premi?


Si,des de sempre anar amb l’equip que va per sobre teu és una motivació especial, sempre i quant durant la setmana hagis fet uns bons entrenaments. Tenim la sort que qualsevol dels cinc jugadors que tinc a l’equip poden reforçar el Benjamí pel gran nivell que tenen.


4.- Parlant del primer equip, esteu a la part alta de la classificació, i amb possibilitats per tot, el descens està quasi descartat, però ¿Veus possibilitats d’aquest equip de pujar de categoria?


Estic totalment convençut que si guanyem els partits que ens queden podrem aconseguir l’ascens a l’OK lliga. S’esta treballant bé durant tota la temporada només ens falta tenir la sort de que les lesions en respectin en aquest últim tram.


5.- ¿Penses en l’any que bé de cara a repetir d’entrenador?, ¿T’agradaria continuar?¿Amb el mateix equip o voldries portar una altra categoria?


Si que m’agradaria continuar perquè la veritat es que m’ho estic passant molt bé amb aquesta canalla i amb els pares, espero que la feina no sigui un inconvenient per la propera temporada.


6.- Demana un desitg: (Ja se que costa, però ànimat)


Com entrenador guanyar el Precat i com a jugador es molt senzill donar l’alegria a tota la afició de veure el primer equip a l’OK lliga.

STYLE--> M'agraden les d'acció o comedia
Darrera modificació el Dilluns, 17 Mai 2010 13:56