El CE Vendrell de 1a Catalana guanya al Lleida Llista 3-2.

CE Vendrell 1Cat -3-: Pol Ferrer (p), Aleix Cid, Joan Esteve (1), JoanLluis Mudarra (c) (2), Victor Catalan - cinc Inicial, Pol Ortiz, Iker Casado, Ferran Montserrat, David Lecha, Marc Solans (p)

Lleida Llista ICG -2-: Carles Fillat (p), Carlos Manzano (c) (2), Raul Fernandez, Enric Duch, Miguel Lopez, Oriol Montes, Pere Montaña, Marc Grau, Roger Cornudella (p)

Arbitre: Albert Puis (Barcelona)

Targetes: -

Faltes d'equip: 12 - 12

Partit corresponent a la 20a Jornada de Primera Catalana.

El Vendrell va demostrar en tot el partit una gestió en defensa molt rigorosa i va donar poques ocasions al Lleida. A la primera part un contraatac del Lleida va valdre, en segona opció perquè puges el 0-1, marcador que va canviar amb l'empat per part del Vendrell 9 minuts desprès, obra de Joan Lluís Mudarra. La primera va finalitzar amb 1-1.

Als 2 minuts de la represa, Joan Lluís Mudarra va marcar el segon del Vendrell al robar una bola a mitja pista i jugar sol davant de porter. La defensa molt treballada va continuar de part dels 2 equips i, quasi en l'única badada defensiva del Vendrell, va arribar l'empat.

Durant la segona part s'ha arribat a 10 faltes d'equip d'ambdos equips, sent aturades les faltes directes pels porters de cada equip.

A falta de 3 minuts i mig per acabar el partit Joan Esteve es va fer amb una bola al mig del camp i el seu fort xut va ser aturat, però no la segona opció que va posar el 3-2. El Vendrell va reforçar el control de bola mirant d'esgotar el temps de possessió amb opció de porteria final i controlant els xuts llunyans. El Lleida va posar 5 jugadors a falta d'un minut per acabar el partit, però el Vendrell, amb un control de defensa i porteria molt gran, va finalitzar el partit quedant-se els 3 punts a casa.

 

Llegir 123 vegades

Altres