El Vendrell guanya 6 a 4 el Caldes.

Alineacions
CE VENDRELL (6): Gerard Camps (p), Eloi Mitjans, Jordi Ferrer, Roger Rocasalbas i Cristian Rodríguez - cinc inicial –, Marc Navarro, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, Edu Fernández i Pol Ferrer (p).
RECAM LÀSER CH CALDES (4): Cesc Campor (p), Jacint Molera, Xavier Rovira, Pol Galbas i Alexandre Acsensi  - cinc inicial –, Lluís Ricart, Jaume Roca, Roger Acsensi,  Marcos Blanque i Víctor Sierra (p).

Gols
1-0 (3') Jordi Ferrer; 2-0 (9') Roger Rocasalbas; 3-0 (9') Eloi Mitjans; 3-1 (14') Roger Acsensi, de penal; 4-1 (18') Edu Fernández; 5-1 (24') Edu Fernández; 5-2 (29') Roger Acsensi; 5-3 (38') Rofer Acsensi, de penal; 6-3 (46') Jordi Ferrer, i 6-4 (47') Marcos Blanque.

Àrbitres: Villar i Melero.
Targetes: blaves a Alexandre Acsensi (9'), Jacint Molera (24') i Cristian Rodríguez (27').

El CE Vendrell va guanyar 6 a 4 el Caldes en la jornada 17 de l'OK Lliga i, provisionalment, a l'espera d'altres resultats, se situa en el sisè lloc de la classificació.

A la primera part, el Vendrell va dominar clarament el partit i al descans es va arribar amb el resultat de 5 a 1. A la segona part, els homes dirigits per Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs es van trobar un Caldes lluitador que no donava per perdut el partit. Però el Vendrel va treballar de valent per poder mantenir l'avantatge i al final es va arribar amb un 6 a 4 al marcador.

El proper dissabte 27 de gener, el CE Vendrell iniciarà el seu tourmalet particular a la pista del FC Barcelona.

Llegir 162 vegades

Altres